Kunstacademie Maldegem (KUMA) blijft groeien!

11
okt
2023

Dat Kunstacademie KUMA verder groeit is duidelijk zichtbaar in de cijfers van de inschrijvingen. Dit jaar schreven 756 leerlingen zich in voor een deeltijdse kunstopleiding. Het gaat om een stijging van bijna 100 leerlingen in vergelijking met vorig schooljaar. Vooral de opleidingen voor kinderen (van 6 t.e.m. 11 jaar) en de ateliers voor volwassenen kregen dit jaar heel wat meer inschrijvingen.

We zijn als lokaal bestuur trots dat zoveel kinderen, jongeren én volwassenen hun weg vinden naar onze kunstacademie en zich creatief willen uiten. Plezier in het maken en creëren blijft in onze kunstacademie voorop staan, maar we zijn er van overtuigd dat de groep gemotiveerde leerkrachten ook dit jaar heel wat nieuwe talenten zal ontplooien.

Volg zeker de facebook- en instagrampagina van Kunstacademie KUMA, daar bewonder je de creaties van leerlingen van op de eerste rij! 

De inschrijvingen voor schooljaar 2023-2024 zijn op 30 september afgesloten. Volgend schooljaar starten de inschrijvingen in juni 2024.