KUMA DKO Academie Beeldende Kunst in Maldegem - Aalter - Beernem

Maak kennis met KUMA Maldegem!

3
mei
2019

In mei en juni organiseert Kunstacademie Maldegem tal van proeflessen en toonmomenten zodat kinderen, jongeren en volwassenen de artistieke wereld kunnen ontdekken. Kom vrijblijvend kennismaken en wie weet begint het bij jou te kriebelen!

Tijdens de week van 13 tot en met 18 mei mag je in de Kunstacademie Maldegem een gratis les bijwonen. Kijk op www.academiekuma.be wanneer je erbij wil zijn en kom tekenen, schilderen, kleien en nog veel meer!

Op zondag 16 juni en zondag 23 juni is iedereen is welkom op de tentoonstellingen, telkens van 10.00 tot 18.00 uur in alle ateliers van de Kunstacademie! Er is een spellenparcours gemaakt door de academieleerlingen waarbij je je vaardigheden kan uittesten met je familie, vrienden en kennissen.

Wie na de proefdagen en tentoonstellingen zelf ook zin heeft om te stappen in de beeldende wereld van KUMA, kan vanaf 1 juni 2019 online inschrijven voor het nieuwe academiejaar via www.academiekuma.be.

Academie voor muziek, woord en dans

De Academie voor muziek, woord en dans heeft ook een filiaal in Maldegem, mevr. Courtmanslaan 82. Zaterdag 15 juni 2019 kan je deelnemen aan verschillende proeflessen en kan je leerlingen aan het werk zien tijdens toonmomenten. Online inschrijven voor huidige leerlingen kan vanaf 3 juni 2019, nieuwe leerlingen kunnen inschrijven vanaf zaterdag 15 juni 2019. Meer info over de proefdagen en inschrijvingen in de Academie voor muziek, woord en dans vind je via www.aalter.be/academie.