KUMA zkt. talent!

26
aug
2020

Start nieuwe schooljaar

Op dinsdag 1 september gooit KUMA de deuren weer open voor alle leerlingen, mét coronaveilige maatregelen. Wil je alvast de sfeer opsnuiven, kom dan zeker naar de tentoonstelling van de afgestudeerden op zaterdag 29 en zondag 30 augustus, telkens van 10.00 tot 18.00 uur in de KUMA, Mevr. Courtmanslaan 82 te Maldegem. De digitale expositie met werken van leerkrachten en leerlingen van het voorbije jaar kan je nog steeds bewonderen via https://kom-ma.blogspot.com/

Voel je het zelf kriebelen? Maak je keuze uit verschillende richtingen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Alle info over de lessen en inschrijven vind je via www.academiekuma.be of in de academie zelf.

Op vrijdag 4 en 11 september wordt een infomoment georganiseerd over de opleiding Oriëntatie 18+, waarin je zowel kan proeven van tekenen, schilderen, grafiek als ruimtelijke vormgeving. De infomomenten gaan telkens door om 19.30 uur in het Kunstencentrum in Aalter en om 20.00 uur in de KUMA in Maldegem. Of kom langs tijdens één van de eerste lessen voor meer info. Je kan één gratis proefles volgen in september. Inschrijven is mogelijk tot 27 september.